NLF / Forbund / Ny hjemmesideløsning for NLFs klubber
Jon Gunnar Wold

Ny hjemmesideløsning for NLFs klubber

NLF tilbyr nå tilsluttede klubber gratis hjemmesideløsning under nlf.no. Har din klubb en utdatert hjemmeside hvor den nettansvarlige har sluttet, og tatt med seg passordet? Med NLF klubbweb slipper du den problemstillingen. Vår hjemmesideløsning er tilpasset små og mellomstore klubber, som har behov for en enkel løsning uten bruk av FTP eller spesiell programvare.

Fordeler

NLFs hjemmesideløsning er basert på Drupal, et publiseringsverktøy som gjør at klubbens nettansvarlige kan opprette og vedlikeholde klubbens hjemmeside uten annen programvare enn din egen nettleser. I tillegg blir klubbens side integrert med NLF, slik at når din klubb oppretter en aktivitet, kommer den automatisk i aktivitetskalenderen hos NLF. Den som er administrator i klubben kan opprette et ubegrenset antall brukere med tilsvarende eller lavere rettigheter. Løsningen er tilpasset mobil og små skjermer.

Support

For bruk og opplæring henviser vi til vedlagte brukerveiledning som vår webleverandør har laget. NLF kan ikke gjøre spesialtilpasninger, eller yte support. Det er ikke anledning til automatisert import av gammelt innhold, og vi kan dessverre ikke tilby ftp-tilgang. 

Eksempler

Slik oppretter du nettside for klubben

send e-post til post@nlf.no med følgende informasjon:

  • Ønsket adresse: <klubbnavn>.nlf.no. NB: Vi foretrekker f.eks. "larvikmfk.nlf.no" fremfor "lmfk.nlf.no" da det er mange klubber med samme forbokstav. Oppgi gjerne alternative ønsker.
  • E-postadresse til administrator 
  • Evt. ønsket passord. Hvis ikke du oppgir ønsket passord, så finner vi på ett. Dette kan du selv endre senere.

Den som sender forespørselen bør være medlem av klubbens styre, eller ha formelt fått tildelt ansvaret for klubbens nettsider.

Ny administrator?

Skulle klubben miste sin administrator, så henvender du deg til NLF slik at vi kan opprette ny bruker, og slette den som er inaktiv. Slik vil sidene bestå uavhengig av om medlemmer kommer og går.

Eget domene?

Dersom klubben allerede har et eget domene (f.eks. ryggeflyklubb.com) må klubben selv sørge for å gjøre en redirect til abcflyklubb.nlf.no.

Rapportering av feil

Feil kan rapporteres på e-post til post@nlf.no. husk å alltid oppgi URL, nettleser og versjon, evt. skjermbilde, samt beskrivelse av feilen og hvordan den kan gjenskapes.

VedleggStørrelse
PDF icon Brukerveiledning klubbsider v. 1.0551.86 KB