NLF / Forbund / Luftsportstinget og seksjonsmøtene 2023 - Oppdatert 21. mars
Laupsa John Eirik

Luftsportstinget og seksjonsmøtene 2023 - Oppdatert 21. mars

Quality Airport Hotel Gardermoen Foto: Nordic Choice Hotels

Oppdatering tirsdag 21. mars:

Omlag 50 møtedeltakere var i går, 20. mars, med på opplæring i bruk av møtestyringssystemet GoPlenum. Om du ikke fikk med deg denne sesjonen eller var med og ønsker litt repitisjon, kan vi anbefale denne videoen: Deltakerguide til GoPlenum (Ny versjon) - YouTube

Annet praktisk: Om du kommer til Oslo Lufthavn er shuttlebuss til hotellet en grei løsning. Du benytter da buss S22. Quality Airport Hotel Gardermoen er første stoppested.

Er du blant de som kommer på fredag og har bestilt buffetmiddag gjør vi oppmerksom på at riktig tid for middagen er tiden fra kl. 19.00 - 21.00. 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Alle som er påmeldt NLFs seksjonsmøter og er kandidater til deltakelse på Luftsportstinget får i dag, 16. mars, tilsendt lenke for deltakelse på opplæringsmøte i bruk av møtestyringssystemet Go Plenum. Møtet avholdes mandag 20. mars med oppstart kl. 19.00. Lenke til møtet legges også ut her: Klikk her for å bli med i møtet 

Seksjonsmøtene i fallskjerm og HPS vil i sin helhet bli styrt med GoPlenum. Dette gjelder møtenes del I som avholdes digitalt samt gjennomføringen av det fysiske møtet på Gardermoen (møtenes del II). Også Luftsportstinget 2023 blir styrt ved hjelp av GoPlenum. Derfor er opplæringen viktig for enhver som kan være kandidat til å bli oppnevnt som tingdelegat eller sitter i Luftsportstyret. Opplæringen ledes av NIF Digital v/Kjell Rune Nordli. Det blir anledning til å stille spørsmål. Normalt tar det én time å gjennomføre programmet.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Innkallingen til Norges Luftsportforbunds ting (Luftsportstinget 2023) og seksjonsmøter er sendt ut til samtlige medlemsklubber i forbundet i dag, 13. januar. Innkallingen er også lagt ut her på hjemmesiden. All informasjon fremover mot arrangementene blir også lagt ut her.

Vi har i dag, 15. februar, åpnet for påmeldinger til seksjonsmøter, luftsportsting og faglige møter. 
Representanter kan melde seg på her  Husk: Siste frist for påmelding er 7. mars.

(Når du kommer til siste side i påmeldingsprosessen er det to valg "Kvittering" eller "Registrer påmeldingen". Dersom du trykker "Kvittering" før du avslutter prosessen ved å trykke "Registrer påmeldingen" vil du motta en e-post med bekreftelse fra systemet Enalyzer).  

Alle saksdokumenter er i dag, onsdag 8. mars 2023, lagt ut på hjemmesiden. -Se lenker nedenfor.

All viktig informasjon knyttet til møtene blir lagt ut på denne siden frem mot arrangementene. Vi minner om at NLF kun benytter elektroniske dokumenter. Når du skal delta på møtene trenger du PC, Mac, nettbrett eller smartelefon. Vi sørger for tilgang på strøm for lading, men still med toppladet batteri og husk å ta med laderen. 

 

Årsrapport for 2021 og 2022 ligger HER.  

 

Innkalling til seksjonsmøter og Luftsportstinget 2023

Praktisk informasjon vedr. påmelding m.m. 2023

Antall representanter pr. klubb på seksjonsmøtet

Luftsportstinget 2023 - saksdokumenter

Forslag til NLFs utviklings- og handlingsplan 2023 - 2025

Seksjonsmøte ballong 2023 - saksdokumenter

Seksjonsmøte fallskjerm 2023 - saksdokumenter

            Seksjonsmøte fallskjerm del 1 på Teams

Seksjonsmøte hang-, para- og speedgliding 2023 - saksdokumenter 

            Seksjonsmøte HPS del 1 på Teams

Seksjonsmøte modellfly 2023 - saksdokumenter

Seksjonsmøte motorfly 2023 - saksdokumenter

Seksjonsmøte seilfly 2023 - saksdokumenter

Seksjonsmøte sportsfly 2023 - saksdokumenter

 

Lenke til GoPlenum