Nilsen Trond

Fornyelse

Vi har vært litt sent ute med å aktivere muligheten for å fornye flygebevis på nett, men nå er denne aktiv så fra og med i dag og frem til og med 31.01.18 kan du selv fornye ditt flygebevis ved å logge på Melwin - rull ned til du finner "Fornybare rettigheter" og klikk på knappen med "Forny" - bruksanvisning ligger her om du er usikker: http://www.nlf.no/hps/skjemaer

Husk å sjekke at de rettigheter du mener du har er listet OG sjekk også at de er med på nytt flygebevis. Om noe mangler så send oss en mail.

Sjekk at den forsikringen du ønsker er med OG at regningen som kommer omfatter den forsikringen du har bestilt. OBS: Du vil ha den dekning du betaler for, så om regningen er på Kr 85,- og du betaler kun denne, så er du ikke forsikret etter 1.2.18

Vil du endre forsikring må du sende oss en mail og fortelle oss hva du vil endre til.

Om regningen på fornyelse og forsikring er på feil beløp i forhold til den forsikring du ønsker så send oss en mail så ordner vi korrekt faktura.

Fornyelse koster Kr 85,- 
Fornyelse + Grunnforsikring Kr 880,-
Fornyelse + Utvidet forsikring for inv Kr 1580,-
Fornyelse + Utvidet forsikring for død Kr 1480,-
Fornyelse + Utvidet forsikring for inv+død Kr 2080,-

http://nlf.no/info/medlemsservice-medlemsdata

Om du ikke har nok turer og/eller timer ihht krav i Sikkerhetssystemet så må du fornye med skjema og signatur fra instruktør. Du kan samle turer og tid frem til 31.01.2018.

IKKE send oss mobilbilder av lisensskjema, vi lagrer elektronisk og har ikke plass til mobilbilder som er på mellom 2 og 25 Mb. Les bruksanvisningen for elektronisk utfylling. Må du gjøre det med penn og papir så skann dette med en skanner så det blir en fil på noen hundre kb eller send det i posten.

Vi har en bug i det gamle systemet som gjør at saldo kan bli Kr 60 høyere enn satsene over, betal likevel etter liste over, vi korrigerer dette i etterkant.
Vi har også en bug som gjør at SPG utsjekk ikke alltid blir med ved fornyelse, gi oss beskjed så fikser vi.

Vi fikser ikke disse bugene i gammelt system ettersom vi migrerer til nytt innen kort tid.

Og et OBS - fra i år av kommer flygebeviset kun elektronisk (e-post eller hentet fra nett) som standard for alle - om noen skal ut og reise og  ha det lille kortet vil det i en overgangsperiode la seg gjøre, men må da bestilles spesielt. Vi har også IPPI card (internasjonal lisens) om noen ønsker det. Dette koster Kr 200,- og bestilles ved å sende mail til melwin@nlf.no.

Et OBS til! Inntil flygebevis er på plass i Min Idrett utsteder vi ikke flygebevis på papir eller nye IPPI lisenser da vi må prioritere å få alt i orden i Min Idrett først. Om du likevel vil ha IPPI ETTER at flygebevis er på plass i Min Idrett så send mail til Melwin@nlf.no - men regn med at det tar litt id før det kan ustedes da vi jobber på spreng med å få alt i orden i Min Idrett.

Takk for hjelpen.