NLF / Modellfly / Bli pilot på modellflyskole i sommer!
Jon Gunnar Wold

Bli pilot på modellflyskole i sommer!

1. - 7. juli avholdes årets modellflyskole på Starmoen ved Elverum. Gjøvik og Omegn modelllflyklubb og modellflyseksjonen inviterer alle unge vordende piloter til å lære modellflyging med våre instruktører. Modellflyseksjonen betaler overnatting og losji for inntil 10 ungdom under 18 år. I tillegg får du medlemskap i klubb ut året, medlemsblad, forsikring og mulighet til å fly opp til modellflygebevis klasse A. Kostnadene ved en slik modellflyskole er opp mot 5-6000 pr. deltaker, men grunnet støtte fra NIF og våre sponsorer kan vi tilby alt dette for en egenandel på kun 500,- pr elev.

Våre sponsorer har støttet årets modellflyskole med fuel, elevradio, trainer, servoer og alt som skal til! Instruktørene holder alt av utstyr, men du er selvsagt velkommen til å ta med egen modell dersom du har det.
For påmelding: last ned vedlagte påmeldingsskjema og send til: kglommen@online.no

PS: Vi har behov for hjelp - vil du hjelpe til med skoling, eller være husfar/husmor for å holde oppsyn med elevene når de bor på Starmoen utenom “skoletid”, ta kontakt Karl Glommen på tlf. 92417492

Vi takker våre sponsorer som har støttet modellflyskolen:

 

VedleggStørrelse
Fil modellflyskole_pamelding.docx52.26 KB