NLF / Modellfly / Instruktørkurs modellfly Oslo 2019
Jon Gunnar Wold

Instruktørkurs modellfly Oslo 2019

Modellflyseksjonen ønsker velkommen til instruktørkurs modellfly på Clarion Hotel The Hub i Oslo lørdag 23. mars.

Maks. deltakerantall er 20. Påmeldingsfrist 1. mars. Kurset er åpent for deltakere fra alle NLF-tilsluttede modellflyklubber. 

NB: Det er KUN klubbens styre eller bemyndiget person som kan melde på deltakere. Ordinære klubbmedlemmer kan ikke melde på seg selv uten avtale med klubbens styre. Deltakere må være medlem av NLF-tilsluttet modellflyklubb og bør fortrinnsvis ha fylt 18 år, men klubben kan i samråd med fagsjef melde på særlig egnede kandidater under 18 år. 

PÅMELDINGSSKJEMA HER

Informasjon om kurset

Kursleder er Jon Gunnar Wold. 

Kursstart er kl 10:00, og vi starter presis. Det vil bli servert lunsj, kaffe og forfriskninger under kurset.

På kurset blir du kjent med Modellflyseksjonens opplæringsprogram, som fører til at kandidaten kan få utstedt ferdighetsbevis for modellfly, såkalt A-bevis. Fullført kurs gir rett til I-2 bevis utstedt av NLF. Vi forutsetter at klubbene velger kandidater til instruktørkurs som er erfarne modellflygere og som har de nødvendige egenskaper for å bli en god instruktør.

I tillegg vil vi sette av tid til å gjennomgå opplæring av kandidater til bevis for turbin- og stormodell klasse B og B-turbin, slik at særlig egnede kandidater med erfaring fra turbin- og/eller stormodell kan kvalifisere til I-1 bevis. Det forutsettes at kandidaten har I-2 bevis fra tidligere. 

Koster det noe?

Kurset er gratis for alle medlemmer av NLF modellflyseksjonen. Reiseutgifter og evt. overnatting dekkes av den enkelte, eller evt. av klubben etter avtale med klubbens styre. Modellflyseksjonen kan i spesielle tilfeller dekke noen utgifter for juniordeltakere under 25 år. 
Dersom du har behov for å overnatte, må klubb eller deltaker dekke dette. Vi har 20 % rabatt på alle priser på Nordic Choice - Gå til www.choice.no/nlf for å bestille overnatting. Vi gjør oppmerksom på at det er andre rimeligere Choice-hoteller bare noen hundre meter unna, eksempelvis Comfort Hotel Børsparken.

Velkommen til kurs!