Bli flyger!

Enten du vil fly på fritiden eller gjøre det til et yrke, er flyklubbene våre det beste og rimeligste stedet å starte.

Ta kontakt med en klubb og avtale en prøvetime.

Flyklubber i Norge

NLF/Motorflyseksjonen i samarbeid med Luftfartsskolen AS inviterer til seminarhelg den 4. til 5. november på Comfort Runway Hotel Gardermoen.

Store deler av luftrommet over og rundt Bergen vil være stengt i perioden 15.-24. september 2017 i forbindelse med Sykkel-VM. Årsaken er filming av arrangementet fra lufta. Flyforbudet gjelder også modellfly og droner.

NLF/Motorflyseksjonen inviterer til seminarhelg den 4. til 5. november på Comfort Runway Hotel Gardermoen.

Helgen består av et FI-refresher seminar som går fra 4. til 5. november samt et skolesjefsseminar og et teknisk seminar for hhv. skolesjefer og tekniske ledere på søndag 5.november.

Den 30. august vil plassen være stengt mellom kl 09:00 og kl 13:00 i forbindelse med et bil arrangement. Ingen flytrafikk vil være tillatt i dette tidsrommet. Unntatt er modellfly som kan operere som normalt.

Det må utvises forsiktighet ved kjøring til og fra modellflyområdet.

Kurt Norevik kom på åttendeplass i et mesterskap med hele 63 deltakere. I to av delkonkurransene, både presisjonslandinger og navigasjon, kom han på tredjeplass. I lagkonkurransen kom Norge på en tiendeplass. Verdensmesterskapet avsluttes med premieutdeling lørdag formiddag. 

NLF

Nordisk mesterskap i aerobatics ble arrangert i Skive i Danmark i dagene 27. - 30. juli. Deltakerne var fra Danmark, Finland og Norge. Det var krevende værforhold, men arrangøren fikk gjennomført gyldig mesterskap med tellende flyginger på torsdag og fredag. Norge deltok med et stort lag og det ble mange gode plasseringer. 

Tittel Dato Klubb
Splash-In Tisleifjorden 23. - 24. september 2017 23.09-2017 to 24.09-2017 Nlf Ski- & sjøflykomiteen
Seminarhelg motorfly 4. - 5. november 2017. 04.11-2017 to 05.11-2017