NLF / Motorfly / Ski- og sjøfly
Mikael Aksdal

Ski- og sjøfly

Sjøflyhåndboken del 1

 


      Ski- & sjøflykomiteen i NLF motor & mikro flyseksjonen
 Meny: ski og sjøflygings & s komiteen - Terminlisten - ski og sjøflyklubber - Lenker - Motorferdselloven - sjøflyforum - Sjøflyhåndboken på nett

 
 

  

 

Velkommen til ski- & sjøfly sidene. Her vil du finne informasjon om klubbflyging på ski og flottører.

Følg oss også gjerne på Facebook: Sjøflykomiteen og Landingsplasser for sjøfly i Norge og på Twitter: Sjøflykomiteen

Sjekk også vår oversikt over lovlige vann å lande på, på Google Maps. Søk på web: Landingsplasser for sjøfly .

Sjøflyhåndboken  på nett  ( sjofly.nlf.no ),passer både for Pc, brett og mobil. Det er link fra Landingsplasser for sjøfly  fra hvert vann til info i boken.

Kjøpe Sjøflyhåndboken del 1, godkjente innlandsvann?

NLFs sjøflykomité med Mikael Aksdal i spissen har utviklet et nyttig verktøy for alle som flyr sjøfly i Norge. Sjøflyhåndboken del 1 inneholder opplysninger om over 100 innlandsvann med kartreferanser og henvisning til Lovdata for kommunenes landings tillatelser. Sjøflyhåndboken del 2 med forslag til havner langs kyst og fjorder kommer senere.
Det har nå blitt trykket et opplag som selges fra forbundets sekretariat til selvkost for produksjonskostnader samt porto og emballasje. Boken er trykket i A5-format og det er en perm med ordinær tohullsmekanisme. Suppleringssider eller sider som senere skal skiftes ut gjøres tilgjengelig på nettet for egen utskrift.

Du kan få boken tilsendt per post. Prisen er da kr. 500,- Faktura sendes fra NLF. Bestilling sendes til post@nlf.no. E-posten merkes "Bestilling sjøflyhåndboken".

Boken selges over disk i sekretariatet for kr. 400,-  

 

 

 

"Only seaplanes and canoes
can visit a wilderness and 
leave no trace at all"


.